Cumpara in avantaj cu Cardul de Fidelitate Charisma Mercur Center!

De 20 de ani un etalon pe piața cadourilor și decorațiunilor, rețeaua de magazine Charisma vine în întâmpinarea clienților cu o soluție avantajoasă de shopping. Cardul de Fidelitate Charisma este un program menit să transforme cumpărăturile într-o adevărată plăcere! Astfel, Charisma aduce în viața dumneavoastră cadouri și decorațiuni moderne, romantice sau clasice, dublate de calitate la un preț accesibil.

Despre Cardul de Fidelitate Charisma

Charisma – Arta de a fi unic!Apreciați arta și frumosul, aveți o pasiune pentru design-ul interior sau iubiți să faceți cadouri pline de personalitate? Doriți să achiziționați cele mai elegante cadouri și decorațiuni la prețuri avantajoase?

Cu Cardul de Fidelitate Charisma sunteți parte a unui grup select care se bucură de un număr mare de beneficii: discount-uri, bonusuri speciale, cadouri surpriză, invitații la diferite evenimente și prezentări Charisma și întaietate la aflarea informațiilor!

Veniți în magazinele Charisma, înscrieți-vă în programul de fidelizare și veți primi instant Cardul de Fidelitate Charisma și 3% discount la achizițiile viitoare. Dacă sunteți un client fidel care cumpără produse din magazinele Charisma în mod regulat, puteți beneficia de discount-uri de 5% și 10%, în funcție de valoarea cumpărăturilor efectuate.

Profitați de Cardul de Fidelitate Charisma și bucurați-vă de produse care vă reprezintă!

Va așteptam în magazinul Charisma din Mercur Center!

 

Mercur Center

URMARESTE-NE SI PE

Instagram